Wethouder en stadsomroeper openen bolsward.nl

Bolsward – Het welbekende “Bóóóóeren, búúúrgers en buitenlui, hóóóóórt, hóóóóórt, zegt het vóóóóórt” schalde donderdgamiddag door het stadhuis van Bolsward. Stadsomroeper Henk Bijlsma opende samen met wethouder Maarten Offinga de website bolsward.nl. De website bolsward.nl is een initiatief van Platform Bolsward en Vereniging Ondernemend Bolsward.

Foto: Maarten Offinga

Vooraf had Piebe Piebenga van het Platform Bolsward vertelt dat ,elke zichzelf respecterende stad een website nodig heeft. Voor Bolsward werd het hoognodig tijd.”

Sinds september 2016 was aan de realisatie van de website gewerkt, ,,Vier belangrijke criteria speelden daarbij een rol. De website moet snel werken. Iedereen moet op de website kunnen vinden, wat hij of zij zoekt. De website moet up to date worden gehouden. De vormgeving moet mooi zijn.”

Volgens Piebenga zijn de makers, Okkinga Communicatie, daarin geslaagd.

Op de nieuwe site is alles te vinden wat met Bolsward te maken heeft. Bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes, alle actuele zaken, alles wat Bolsward bezighoudt en alles wat er in Bolsward wordt georganiseerd.

Ook alle bedrijven, sportverenigingen, scholen, horeca, zijn te vinden. Evenals informatie over wonen en werken, over de historie van Bolsward en over alles wat Bolsward zo uniek maakt.

Toeristen vinden op de site hotels en campings en bed & braekfasts waar ze kunnen overnachten. Ze vinden er de plekken op die ze absoluut niet mogen missen als ze naar Bolsward komen.

Alles op www.bolsward.nl

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.