Westergo D1 'Team van de Week' bij LDODK – KV DSC

Zondagmiddag 15 januari was Westergo D1 Team van de Week bij LDODK – KV DSC; een wedstrijd uit de korfballeague (het hoogste niveau in Nederland). 

De talenten van Westergo mochten met de spelers van LDODK 1 op de foto en ze mochten oplopen met Kv DSC, de tegenstander van LDODK deze middag.
Met zo’n 30 (jeugd)leden van Westergo vertrokken we richting Gorredijk om deze wedstrijd te bekijken en Westergo D1 te zien oplopen (in een met lichten gedoofde sporthal met spotlight). Erg spannend voor de jeugd, want de sporthal was met ruim 900 supporters zo goed als vol. LDODK won de wedstrijd met 28-20 van Kv DSC, de promovendus uit Eindhoven. Gefeliciteerd!
LDODK, bedankt voor de goede zorgen! Het was een erg leuke en gezellige middag voor de jeugd!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.