Werkzaamheden fietsbrug Witmarsumer Vaart

De werkzaamheden aan de fiets en voetgangersbrug over de Witmarsumer Vaart in Bolsward. Deze brug verbindt het Industriepark met de A.H. van der Venstraat.

Nadat vorige week het zandbed was gestort  en de eerste heipalen de grond in zijn geslagen, wordt het heien deze week voortgezet. Aannemersbedrijf Haarsma uit Tjerkwerd doet de voorbereidende werkzaamheden en bruggenbouwer Groot Lemmer uit Heerenveen plaatst de brug. Bekema Constructies uit Bolsward levert de staalconstructie. Naar verwachting is de brug begin januari klaar voor gebruik.

Op deze manier ontstaat een veiligere fietsroute naar het Marne College voor de scholieren die vanuit de dorpen ten westen en zuiden van Bolsward komen. Zodra het nieuwe busstation op het Industriepark is aangelegd, kunnen leerlingen die met de bus komen de brug als looproute gebruiken.

 

Foto album

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.