Wel verkoeling, geen lawaai met de stille mobiele airco

Buiten stijgt het kwik en jij hebt je airco weer uitgestald om de hitte buiten te houden. Maar terwijl je op kantoor of thuis aan het werk bent, is de airco met veel lawaai aan het werk om de ruimte te verkoelen. Daardoor merk je dat het geloei van de airco je steeds meer afleidt en je je werkzaamheden minder goed kunt uitvoeren.

Om toch tijdens de warme zomerdagen niet weg te smelten en je werk goed te kunnen doen, is een airco een onmisbaar apparaat in huis. Wil je optimaal kunnen genieten van de koelte, zonder last te hebben van het geluid? Schaf dan een stille mobiele airco aan. Met een minimale geluidsproductie kun je je werk goed doen en de warmte buiten houden.

Haal het comfort in huis met een stille mobiele airco

Woon je in de omgeving van Bolsward, dan kun je bij uitstek verkoeling zoeken op de Friese wateren. Met een sloep of een zeilboot vaar je gemakkelijk vanuit de grachten in Bolsward naar het Sneekermeer of een van de andere Friese meren op. Met een rondvaart op je eigen boot en een verfrissende duik in het water ontsnap je aan de hoge temperaturen.

De luxe en comfort die je op het water ervaart, heb je waarschijnlijk niet in huis. Maar de bries op het water die ervoor zorgen dat de hoge temperaturen wat aangenamer aanvoelen, kun je gemakkelijk in huis halen met een stille mobiele airco. Of je nu bij huis aan het genieten bent van vrije dagen of voor je werk deadlines moet halen, alles wordt een stuk comfortabeler met een mobiele airco. De hitte wordt gemakkelijk naar buiten afgevoerd en maakt plaats voor een koele temperatuur. Dit maakt het voor jou gemakkelijker om je werkzaamheden uit te voeren. En het gemak dat je tijdens een boottocht ervaart, ervaar je nu ook in huis.

Liever een mobiele airco zonder slang?

Heb je in huis weinig mogelijkheden om een mobiele airco te plaatsen, omdat je de afvoerslang niet naar buiten kunt plaatsen? Dan kun je ook een mobiele airco zonder slang aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat de warme lucht door een vochtige filter wordt afgekoeld. Je hebt geen gedoe met een slang en je kunt de temperatuur af laten koelen tot een aangenamer temperatuur dan buiten. Dat betekent dat je de mobiele airco zonder slang in iedere hoek en op iedere plek in huis kunt plaatsen.

Een stille mobiele airco aanschaffen?

Alle comfort en koelte in huis halen tijdens hete zomerdagen? Dat doe je met de stille mobiele airco, die ervoor zorgt dat je in alle rust kunt werken en ontspannen in de verkoelde ruimtes in huis. Buiten het zomerseizoen berg je de mobiele airco gemakkelijk op en zodra de temperaturen weer oplopen, pak je ‘m er weer bij. Een mobiele airco aanbieding vind je mobiele-airco.nl in diverse uitvoeringen en kun je bepalen welke mobiele airco voor jou het handigst is. Bestel nu en zorg dat jij er tijdens de Nederlandse hittegolven koeltjes bij zit.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.