Brand bij Van den Berg Bolsward

foto:Wytze FranzenDe vrijwillge brandweermannen van het korps Bolsward hebben in de afgelopen 24 uur weinig rust gekregen. Want na de grote brand in Hieslum, van gisteravond,  moest het korps woensdagmorgen alweer uitrukken voor een gebouwenbrand op het Industriepark Bolsward.

Hier was bij landbouwmechanisatie Van der Berg brand uitgebroken. Over de oorzaak is op dit moment nog niets te vertellen. Er was veel rookontwikkeling te zien en enkele computers werden veilig gesteld.

Een aantal brandweermannen had nog tot half twee afgelopen nacht mee geholpen bij het nablussen van de grote brand in Hieslum  bij het  Bed en Brochjebedrijf.

Eerder vanmorgen werd het korps ook opgepiept voor een verkeersongeval op de A-7 ter hoogte van Folsgare. Maar deze melding werd al vrij snel afgemeld omdat er geen personen meer in het voertuig zaten. (Foto:Wytze Franzen)

( Meer foto’s) (Foto’s Wytze Franzen en Ton Visser

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.