Weekmarkt voorlopig nog niet terug op Marktplein en Appelmarkt

De weekmarkt blijft voorlopig nog op de Nieuwmarkt en verhuist pas eind februari begin maart terug naar het Marktplein en Appelmarkt.

Het was de bedoeling dat de herinrichting al zover gevorderd zou zijn, dat de weekmarkt weer op het oude vertrouwde plekje kon plaatsvinden.  Maar, zo laat de gemeente weten, loopt het plaatsen van de zittreden bij de gracht vertraging op.  De treden worden begin februari geleverd. Dan zal het het nog ongeveer twee weken kosten om deze treden te plaatsen. De gemeente gaat er daarom van uit dat het werk eind februari klaar zal zijn.

Zolang het Marktplein nog niet klaar is, blijft de weekmarkt daarom op de Nieuwmarkt.  Het hekwerk rond de nieuwe treden blijft uit veiligheidsoverwegingen staan. Er is daarom niet genoeg ruimte op het Marktplein om de grote kramen neer te zetten.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.