Week van de Smaak bij maaltijdservice Plantein & Antonius

De gezamenlijke keuken van Plantein en Antonius is naast lekker ook duurzaam. Het hele jaar door staan er verschillende streek- en seizoensproducten op de kaart.

 

In de Week van de Smaak, van 30 september tot en met 6 oktober, zijn dat er nog meer! U bent daarom van harte welkom in de restaurants van Plantein om zelf te ervaren hoe lekker duurzaam kan zijn.

Deze week worden producten uit ons eigen Friesland geserveerd. Een Gaasterland kruidenvarken (Friberne), rundvlees uit de Friese Wouden en vlees van blije kippen. Daarnaast krijgt u verse seizoensgebonden groenten, zoals rode biet met appel, andijvie à la crème, waspeen en haricots verts. Heerlijke combinaties om uitgebreid van de genieten.

Wilt u ook Oars Ite? Komt u dan deze week in één van de restaurants van Plantein. U bent van harte welkom! Meer informatie over duurzaam en lekker eten, kunt u vinden op www.oars-ite.nl

Plantein is een vooruitstrevende organisatie voor persoonlijke seniorenzorg in Zuidwest Friesland. Zo’n 1.250 betrokken medewerkers en ongeveer 850 vrijwilligers verlenen kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ongeveer 900 cliënten. Persoonlijke zorg, passie en professionaliteit zijn belangrijke kernwaarden binnen Plantein. Het leefcomfort sluit zoveel mogelijk aan bij de gewoonten en wensen van elke cliënt. De organisatie biedt wonen, welzijn, zorg en dienstverlening en eerstelijns zorg in moderne voorzieningen. Er zijn drie WoonZorg- en Behandelcentra in Sneek, Joure en Bolsward, een WoonZorgcentrum in Koudum en Zorgwoningen in Balk, Sneek, Lemmer en Joure. Daarnaast verhuurt Plantein woningen aan senioren in een appartementencomplex in Bolsward.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.