Wederom winkeldief opgepakt

Vrijdag 12 april is een 42-jarige vrouw uit Bolsward door de politie aangehouden in verband met winkeldiefstal.

Ze werd door het personeel van HEMA Bolsward in de winkel in de gaten gehouden en toen ze de winkel verliet zonder te betalen is de vrouw meegevraagd naar binnen en werd de politie gebeld. Na verhoor en onderzoek is gebleken dat ze voor ruim 45.- euro aan goederen heeft gestolen.

Daarnaast zijn diverse artikelen onverkoopbaar geworden door bloed dat deze vrouw aan haar handen had. Aangezien de HEMA is aangesloten bij ‘Afrekenen met winkeldieven’ kan de vrouw ook nog een acceptgiro van de schadevergoeding tegemoet zien ter waarde van 151.- euro. Daarvan gaat 125.- euro naar de gedupeerde winkelier.

Tevens zullen de onverkoopbare goederen, die beschadigd raakten, worden verhaald op de dader. De politie heeft deze aangifte nog in onderzoek. De vrouw heeft een winkelverbod gekregen en mag een jaar de HEMA niet in.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.