Wederom reünie voor Hofjegangers

Zaterdag 7 april zal Bar dancing De Prins weer voor één avond ’t Hofje worden genoemd want dan wordt voor de tweede keer de reünie voor Hofjegangers georganiseerd.

Twee jaar geleden was de eerste editie een groot succes en ook dit jaar verwacht de organisatie dat er veel belangstelling zal zijn voor een toegangskaart. Want ’t Hofje kon destijds meer bezoekers kwijt dan de huidige Prins en dat betekende dat er bij de eerste editie al mensen teleurgesteld moesten worden. Dat zal deze editie niet anders zijn want er zullen dit jaar iets minder kaarten verkocht worden.

Op hun Facebookpagina zegt de organisatie hierover:”De vorige keer konden we letterlijk over de koppen lopen. Gezellig, maar voor sommige bezoekers iets te druk. Daarom hebben wij besloten dit keer iets minder kaarten te verkopen. Dus, zorg dat je 21 februari paraat zit, want dit keer wordt ‘OP’ namelijk ‘ECHT OP!’

Rond 20.00 uur zal via de Facebookpagina bekend gemaakt worden hoe je kaarten kunt bestellen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.