Wederom ongeval op de Westergoawei

Burgwerd- Bij een aanrijding op de Westergoawei ter hoogte van de Burgwerderhoek zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Het gaat om twee 21-jarige mannen uit de gemeente Littenseradeel.

 

Het duo reed in een auto vanuit de richting Waaxens en gaf op de kruising geen voorrang aan een 54-jarige automobilist uit Hallum. Een aanrijding was het gevolg. Beide auto’s gleden vervolgens tegen een derde auto aan. De 54-jarige man en zijn twee inzittenden zijn ter plekke door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de derde auto kwam met de schrik vrij. De twee 21-jarige mannen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakt een registratie van de aanrijding.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.