Wederom ongeval op berucht Westergoawei-kruispunt (Update)

De politie heeft vrijdagmiddag op de N359 nabij Burgwerd een aanrijding afgehandeld, waarbij een 31-jarige automobilist uit Waaksens gewond raakte.

De bestuurder verleende een kruising geen voorrang aan de 51-jarige automobilist uit Wommels en een aanrijding was het gevolg. De bestuurder uit Wommels kwam met de schrik vrij. De 31-jarige man uit Waaksens liep letsel op aan zijn nek en werd daarom per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Later die avond gleed bij Wommels een auto van de weg de sloot in, gladheid was hier de oorzaak van het ongeval. De bestuurder kon het voertuig geschrokken maar verder ongedeerd verlaten.

.

foto:Jaring Rispens

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.