Wederom Nieuwjaarsduik World servants Bolsward

Het is inmiddels een traditie die niet meer gemist kan worden, de World Servants Nieuwjaarduik.

Op de eerste dag in 2016 kunnen de liefhebbers die het jaar friss willen beginnen om 13.00 uur weer terecht aan de Ugolaan van Bolsward. Om zelf te duiken of de sportievelingen aan te moedigen.

Deelname aan de duik kost slechts €5,-. Je krijgt daarvoor een T-shirt, een originele muts en eeuwige roem. Deelname vanaf 12 jaar; deelnemers die nog geen 16 jaar oud zijn moeten een volwassen begeleider het water in meenemen. En je inleg gaat naar de World servants groep Bolsward die de duik ook organiseert. Ze doen dit om geld in te zamelen voor de reizen die jonge Bolswarders ondernemen voor de World servants. In 2016 reizen vier jonge Bolswarders met de World Servants naar een ontwikkelingsland om daar de handen zelf uit de mouwen te steken. De reis betekent wat voor de mensen voor wie gebouwd wordt, maar verandert de jongeren ook.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.