Wederom een “Leukste Kerstmarkt Ooit”

Op 8 december vindt er in de kleinste straatjes rond ’t Laag te Bolsward een unieke kerstmarkt plaats, “de leukste kerstmarkt ooit”.

Bureninitiatief
Ook dit jaar weer het bureninitiatief, waar marktstalletjes in schuren, garages, woonkamers, halletjes, tuinen gerealiseerd worden. Er zijn enthousiaste buurtbewoners die hun deuren open stellen voor vrienden of kennissen die graag gebruik willen maken van deze originele markt om hun verkoop stalletje daar te plaatsen. Het kan al heel snel, even de schuur opruimen, tentje plaatsen in je tuin en je hebt een zo een eigen kerstwinkeltje.

Creatief en Muziek
Er zijn al vele aanmeldingen en creatieve initiatieven gemeld. Naast de verkoop van zelfgemaakte kerstdecoraties, donuts, oliebollen is er ook muziek. Er zijn kramen waar de bezoekers verrast gaan worden met live optredens van koren en muzikanten. Er loopt zelfs een heus Dickenskoor rond! Hilarisch was de deelname van vorig jaar dat je bij mensen op ‘t Laag naar binnen kon om door een gang, tuin, garage, vervolgens op de Nannenhof uit te komen. Wij rekenen dit jaar weer op dit soort muzikale en creatieve verrassingen.

Feeërieke sfeer
Omdat het na 17:00 uur donker is zorgt deze markt voor een feeërieke sfeer in de kleinste straatjes van Bolsward, temeer omdat iedere deelnemer wel zijn klanten naar zich toe moet trekken met lichtjes en andere middelen. Het wordt dus weer een gezellige boel.

Kerst-Plein
Hendriksen Fashion is die avond meer dan fashion alleen, de parkeerplaats achter deze modezaak (Hoogstraat), zal met een verzameling partytenten en lichtjes, worden omgetoverd tot een heus kerstplein! Andere ondernemers van de Marktstraat en Jongemastraat openen ook hun achterdeuren voor verkoop van kerstspulletjes en dragen bij aan nog meer gezelligheid aan deze markt.

Dus kom naar het Grootzand, Kleinzand, ‘t Laag, ’tHof, Nannenhof, De Klippen, Witherenstraat, Hoogstraat, Gortsteeg, Heeremastraat, Kleine Hoogstraat.
Voor informatie bezoekt u de website

Of stuur een mail
Telefonisch; 0515 575395
Markt; 8 december van 17.00 tot 21.00 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.