Wederom auto klem op de Harlingerstraat

Het was de tweede keer binnen twee dagen dat een auto zichzelf klem reed op de beruchte witte bollen op de Harlingerstraat. In de afgelopen jaren hebben al vele auto vast gezeten op deze bijzondere verkeersremmers.

Vanmiddag was het raak tijdens de intocht van Sinterklaas. Doordat de Blauwpoortsbrug openstond moest het verkeer wachten. Een aantal van de automobilisten wilde hier niet op wachten en keerde hun auto. Voor de bestuurder van één van die auto’s pakte dat verkeerd uit. Hij zag de bol over het hoofd en zat dus vast. Maar omdat er veel mensen op de been waren hoefde er geen berger aan te pas te komen. Door de auto met een grote groep op te tillen kon men hem voldoende verplaatsen zodat de auto verder kon rijden.

 

(Foto:Martha Kramer)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.