We zijn er bijna maar nog niet helemaal

De woorden van, laten we het maar een bemoedigingslied noemen, “we zijn er bijna”, kunnen we inmiddels beginnen te zingen op de redactie van TV Bolsward.

De crowdfundingsactie die we begin oktober startten voor een nieuwe videocamera voorloopt voorspoedig en zoals bovenstaande zin dan ook zegt, zijn we er bijna, maar nog niet helemaal.

De camera die stichting TV Bolsward wil aanschaffen kost € 3900,- en omdat de stichting dit bedrag niet heeft werd de financieringsactie gestart. Bezoekers van de site “kochten” hun steun in de webwinkel  en het bedrijfsleven liet tot nu toe zien dat ze de nieuwswebsite belangrijk vinden en daarom kochten zij een advertentie op de website van TV Bolsward.

Op dit moment staat de teller op €3165,-. Sneller dan verwacht is dit bedrag bij elkaar gebracht, het laat zien dat TV Bolsward leeft en gewaardeerd wordt. De nieuwswebsite wordt maandelijks ruim 40.000 keer bekeken.

“De eindsprint is ingezet en we hopen dat we aan het einde van de maand de nieuwe camera kunnen aanschaffen”: Aldus voorzitter Ton Visser.

Maar om dat te doen zou het mooi zijn als er nog een paar bedrijven zijn die mee willen helpen om die laatste meters naar de eindstreep af te kunnen leggen. Bedrijven kunnen via ons e-mail adres info @tvbolsward.nl contact opnemen. Maar ook de bezoekers kunnen blijven helpen. Neem een kijkje in onze webshop en help mee!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.