Wat zijn uw woonwensen (update)

Zaterdag 22 maart is er gelegenheid om uw woonwensen kenbaar te maken in Hotel de Wijnberg. De gemeente Súdwest-Fryslân wil dat u als inwoner goed woont en dat u oud kunt worden in uw huidige / en of toekomstige woning.

Om dit te kunnen doen wij uw hulp nodig! Wij willen graag weten wat uw woonwensen zijn voor de komende jaren. Hoe wilt u wonen? Waar wilt u wonen? Wat zijn knelpunten voor u?

Veranderingen in de samenleving vragen om andere vormen van wonen. De huidige woningmarkt houdt hier nog geen rekening mee. De situatie van de woningmarkt vraagt dan ook om extra aandacht. De gemeente wil uw woonwensen omzetten in daadwerkelijke woningbouwprojecten en woningen op maat maken. Hiervoor is de gemeente het pilotproject woningbouwversnelling gestart

Deze aanpak is nieuw en is een test om te onderzoeken of deze aanpak leidt tot voldoende en geschikte woningen. De pilot startin Bolsward en Workum. Inwoners uit deze steden of mensen die interesse hebben om in deze steden te gaan wonen nodigt de gemeente uit om een vragenlijst in te vullen of om in gesprek te gaan.

U kunt ons helpen door een vragenlijst in te vullen. Op die manier weten wij wat uw specifieke wensen zijn. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten en mag anoniem. U kunt deze vragenlijst ook op papier invullen en inleveren bij het gemeenteloket in Bolsward. Het formulier kunt u invullen tot vrijdag 25 april.

(klik hier voor de vragenlijst) 

Wilt u liever een gesprek? Dat kan ook! U bent van harte welkom op
zaterdag 22 maart tussen 11.00 uur en 14.00 uur, De Wijnberg, Bolsward

 

Lees ook: Pilotproject Wonngbouwversnelling van start

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.