Wat gaat u doen op 11 of 12 maart tijdens NL Doet?

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet.

Dat is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Ook in Bolsward e.o.zijn veel klussen aangemeld en worden mensen gevraagd mee te helpen. Zo kunt u bij Bloemkamp meehelpen bij de actie Samen er op uit met de paardentram. Maar u kunt ook bij Talant bijvoorbeeld voorjaarsplanten op de verschillende balkons plaatsen en meehelpen opruimen.

Daarnaaast moet tennispark van de Drie Posten worden schoongemaakt, wil men het schoolplein van de Blinker ingericht worden, bomen planten in de Fûgelkrite, en zet ’t Buurtsje de bloemetjes buiten.

Een dag helpen hoeft niet vermoeiend te zijn volgens één van de klusaanbieders krijgen de vrijwilligers juist energie van het vrijwillig helpen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.