Wanneer wordt uw container geleegd in 2016

Wanneer wordt uw container geleegd in 2016? Dit kunt u opzoeken op de digitale afvalkalender.

Let goed op, want het kan zijn dat de gemeente op een andere dag uw container gaat legen.

Waar vindt u de digitale afvalkalender?
De digitale afvalkalender vindt u via www.sudwestfryslan.nl of via de Súdwest-Fryslân-app. U vindt hier alle informatie over uw huishoudelijk afval. De kalender voor 2016 staat al online.

De kalender werkt gemakkelijk: Toets uw postcode in en u ziet meteen wanneer u de restafvalcontainer of de GFT-container langs de weg moet zetten. Op de digitale afvalkalender vindt u ook hoe u uw afval moet scheiden.

Wilt u de afvalkalender 2016 op papier?
We bezorgen de afvalkalender niet meer huis-aan-huis.

Heeft u uw afvalkalender liever op papier? Dan kunt u de kalender heel eenvoudig downloaden en afdrukken. Beschikt u niet over een computer of printer, dan kunt u misschien iemand uit de buurt of een familielid vragen om een kalender voor u af te drukken.

Hoe kunt u de kalender downloaden?
Ga naar de digitale afvalkalender, vul postcode en huisnummer in. Klik vervolgens onderaan in het blauwe vlak op ‘Naar maandkalender’. Vervolgens klikt u rechtsboven op het grijze vlak Download kalender als PDF.

Geen hulp in de buurt?
Is er niemand in de buurt die u hiermee kan helpen? Neem dan contact met ons op via e-mail afvalkalender@sudwestfryslan.nl, per post naar Gemeente Súdwest-Fryslân, team Reiniging, Postbus 10.000, 8600 HA SNEEK, of telefonisch via 14 0515.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.