Wandelaars kopen in sneltreinvaart laatste kaarten Slachtemarathon

De wandelliefhebber die nog niet een kaart voor de Slachtemarathon had, moest vanmorgen vroeg uit bed want om 6 uur begon de kaartverkoop.

En ook bij de Bolswarder “kuieraars” was de wekker vroeg gezet want velen wilden een kaart hebben voor het vierjaarlijkse wandelevenement over de oude Slachtedijk. Die kaartverkoop ging snel want na 16 minuten waren er al 7.000 kaarten via de website verkocht. Nog geen twee uur na de start van de kaartverkoop kon de organisatie bekent maken dat alle 13.500 kaarten verkocht waren.

Hardlopen

Naast wandelaars zullen op 4 juni ook een grote groep hardlopers van start gaan aan de tocht over de oude zeedijk. Zij starten voor de wandelaars uit en konden zich vanmorgen ook inschrijven. Voor het hardlopen hebben zich vandaag al 1200 lopers ingeschreven. Vier jaar geleden stonden er 1500 aan de start.

Foto’s Henk Bootsma

Klik hier voor foto’s uit 2012

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.