Wandelaars gezocht voor SamenLoop voor Hoop Sneek

SamenLoop voor Hoop Sneek – Súdwest Fryslân is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Deze estafette staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Op een SamenLoop wordt stilgestaan bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette loop je in een grote ronde over het Veemarktplein.

Tijdens de gehele 24 uur is er amusement voor de wandelaars en haar bezoekers zo zijn er diverse muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is.  Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

Deelnemers gezocht.

De organisatie zoekt mensen die als team mee willen lopen aan de 24-uursestafette. Op die manier heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team kan ook iets groter zijn. (klik hier voor meer informatie)

Altijd komen 3 vaste ceremonies terug:

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.