Wachten voor de brug wordt feestje

Wachten voor de brug? De meeste voetgangers, fietsers, brommers en autorijders doen het niet graag. Toch is het oponthoud in Fryslân dit jaar een stuk minder vervelend. Dankzij het project ‘Brug, brêge, bridge’ van de Friese Milieufederatie in het kader van Culturele Hoofdstad.

Tot en met september te zien onder de Sudergoabrug in Workum.

Onder tachtig bruggen in Friesland zijn fraaie afbeeldingen aangebracht die het juist leuk maken om even te moeten wachten. Voor de afbeeldingen is vorig jaar een prijsvraag uitgeschreven waarop 247 inzendingen kwamen. Daarvan zijn de twintig mooiste geselecteerd. Wie in Súdwest-Fryslân de afbeeldingen wil zien moet zijn in Woudsend, IJlst, Workum (3 bruggen), Bolsward, Makkum, Osingahuizen, Sneek (2 bruggen), Follega, Tjerkwerd en Wommels. Te zien vanaf 14 april.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.