Waar gaat u eten met de kerst?

Veel mensen zijn al bezig met de plannen wat ze willen gaan doen met Kerstmis. Gaan we zelf koken of gaan we uit eten? Dan is het goed te weten dat Happy China Bolsward en Wok Bolsward tijdens de Kerstdagen gewoon open zijn.

U kunt hiervoor alvast een tafel reserveren en volgens Shishuang Huang van Happy China is dat verstandig. U kunt dan genieten van lekker eten!

(advertentie)

ALL-IN-WOKKEN bij Wok Bolsward voor €32,50 p.p.

Voor €32,50 per persoon kun je all-in-wokken inclusief drinken (bier,wijn en fris). Kinderen van 4 tot 12 jaar is de prijs voor de helft.

Er zijn twee zittingen:

· 16:30 tot 19:00 uur

· 19:30 tot 22:00 uur

Reserveer voor het ALL-IN-WOKKEN: 0515-574477 (Kloosterlaan 24)

 

 

ALL-IN-BUFFET bij Happy China Bolsward voor €26,50 p.p.

Aan de Harlingerstraat kun je genieten van een ALL-IN-BUFFET (3-gangen) voor €26,50 per persoon inclusief (bier, wijn en fris) voor 3 uur lang. Kinderen (4 tot 12 jaar) betalen de helft van de prijs. Je kunt op beide kerstdagen vanaf 17:00 uur bij ons terecht voor het kerstbuffet.

Reserveer voor het ALL-IN-BUFFET: 0515-572506 (Harlingerstraat 64)

>

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.