Vrouwenkoor Solid, morgen in Doopsgezinde kerk

Dit Vrouwenkoor is al meerdere malen bij BOOG-Muziek opgetreden en oogst elke keer veel lof voor de mooie muziek en arrangementen. Zij hebben in het BOOG programma haar sporen meer dan verdiend!

Vrouwenkoor Solid is opgericht in 1999 en timmert nu al 15 jaar stevig aan de weg. Het repertoire is modern en divers. Van mooie en verstilde ballades tot opzwepende popnummers. Dit alles in mooie 4-stemmige arrangementen. Engels-, Frans-, Zweeds,- Nederlandstalig en binnenkort ook in het Fries!

In mei 2014 heeft de groep de eerste CD gepresenteerd, namelijk “Solid as a Rock”, een zeer gevarieerder CD waar maar liefst 14 juweeltjes op zijn te beluisteren.

In 2012 en 2013 is Solid eerste geworden tijdens het concours van de Friese bond van zangkoren in Joure, zowel voor de vak- als voor de publieksjury.

De enige heer van het gezelschap is Geert-Jan Hoekstra. Hij leidt de groep vanaf het begin met veel enthousiasme.

Solid, 16 vrouwen die nog steeds hun mannetje staan!

 

BOOG-Muziek 20 -11-2016

Locatie: Doopsgezinde Kerk Bolsward

Aanvang: 15.00 uur/zaal open: 14.30 uur

Entree: € 9,50

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.