Vrouwen SC Bolsward/RES nog steeds in race voor promotie 2e klasse

De vrouwen van Elle Freijssen hebben zich verzekerd van nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.

Vrouwen-1 neemt de periodetitel over van Eenrum/Kloosterburen dat afgelopen weekend in een duel tegen directe  opponent Balk/Sleat kampioen werd van de derde klasse G.

Voor het vrouwenvoetbal een leuke opsteker. Zaterdag 9 mei reist SC Bolsward/RES VR1 af naar Assen om daar uit te komen tegen Achilles 1894 VR1. Een week later is de return in Bolsward. Beide wedstrijden beginnen om 14:30 uur.

De winnaar speelt tegen de winnaar van Balk/Sleat VR1 en VIOD VR2. Op 23 en 30 mei wordt er in een uit- en huisduel bepaalt wie er doorgaat naar de tweede klasse.

Het behalen van de nacompetitie werd gevierd. De vrouwen senioren namen tijdens de feestelijkheden afscheid van Daniël Leijenaar die sinds enkele jaren de medische begeleiding van de vrouwen onder zijn hoede heeft.
Daarnaast is Daniël actief geweest als assistent van trainer/coach Elle Freijssen. Daniël vervolgt zijn loopbaan na dit seizoen bij Oeverzwaluwen, waar hij toetreed aan de medische staf.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.