“Vrouw en kanker, hoe kom ik weer in mijn kracht”

Zaterdag 30 september is er in het Atrium kunstencentrum Sneek op het Oud Kerkhof 11 een symposium met als titel “Vrouw en kanker, hoe kom ik weer in mijn kracht”.

Het symposium heeft als doel de leefomgeving van de vrouw te verbeteren. Er zullen diverse sprekers en stands zijn waar kennis en informatie gedeeld wordt, waar tijd is voor een luisterend oor of om een bakje koffie te komen drinken en hiernaast te genieten van muziek.

De dag wordt geopend door professor dokter in de oncologie Manon Huizing, zij heeft een boek geschreven welke recent is uitgebracht, namelijk “passie voor de patiënt, werken met kanker”. Door haar jarenlange ervaring weet zij wat het is om kanker te hebben.

Daarnaast zijn er deze dag verschillende sprekers, klik hier voor het programma.
U kunt zich aanmelden via https://www.deskulp.nl/activiteiten
De toegang is gratis.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.