Vrijwilligers stads Camping Vitaloo in het zonnetje gezet

Tijdens de vakantieperiode van  22 juli t/m 13 augustus werd Stadscamping Vitaloo Bolsward beheerd door twee vrijwilligers.


Dickij en Adrie Vermeij werden hiervoor in het zonnetje gezet. De campinggasten waren vol lof over het vrijwilligersduo en de gouden locatie van de stadscamping. 

De functie omschrijving was erg breed: van gastvrouw/heer, schoonmaak, klusjes en tuinman en alles wat maar op hun pad kwam pakten ze aan.

Vanaf nu nemen de medewerkers van zwembad Vitaloo het stokje weer over. Bij de ingang van de camping en op verschillende sites staat het telefoonnummer wat de gasten kunnen bellen om een plekje op de camping te krijgen. Dat de camping zeer gewild is bij de gasten merken we aan de drukte. Een plekje in het prachtige centrum van Bolsward bij twee grote supermarkten en bij het busstation is voor velen een startpunt voor de Tall ships in Harlingen , De Reuzen van Royal de Luxe door Leeuwarden en de gasten fietsen de fiets Elfsteden route. De fonteinen zijn dit jaar de grote trekker.

“We hebben vele tips gekregen om alles nog aantrekkelijker te maken, vooral voor de camperplaatsen”:Aldus een van de medewerkers van Optisport Vitaloo. “Mensen zijn zeer begaan met de camping en het zwembad en iedereen hoopt dan ook dat de beslissing van de Gemeente Sudwest Fryslan positief uit zal vallen”.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.