NL Doet in Bolsward

Burgemeester en wethouders hebben vrijdag de handen uit de mouwen gestoken bij diverse activiteiten in het kader van NL Doet 2011. NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Er zijn ongeveer 300.000 mensen die zich dit weekend vrijwillig inzetten voor diverse organisaties.

Wethouder Leo Pieter Stoel en gemeentesecretaris Johan Krul hebben zich in gezet bij Stichting Talant in Bolsward bij de actie Voorjaarskriebels, samen met de clienten maakten ze de terrassen en tuintjes weer zomerklaar. Ook Sander de Rouwe deed mee bij het werken bij Talant. Wethouder Maarten Offinga heeft geholpen met het schoonmaken van de terrassen en de balkons bij locatie Bloemkamp te Bolsward van Zorggroep Plantein. (verslag Petra Kroon)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.