Vrijwilligers gezocht voor puzzeltocht Bloemkamp

Woensdagmiddag wordt in woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp een puzzel/wandeltocht voor bewoners en familie gehouden.

Hierbij is men nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die mee willen helpen  bij deze activiteit. Vanaf 14.30 uur is  de start van de puzzeltocht en de verwachting is dat deze omstreeks 16.00 uur afgelopen zal zijn.

Bij terugkomst is er dan nog muziek en even gezellig nazitten met bewoners. De tocht duurt hooguit een uur.

Belangstellenden kunnen zich van te  voren opgeven want men wordt gekoppeld aan een bewoner die ze zelf van een afdeling gaan halen.  Bij de start krijgt men te horen welke bewoner dat is en krijgt men de routebeschrijving.  Men kan zich uiterlijk tot dinsdagmiddag 17.00 uur opgeven via e receptie van Bloemkamp. 0515-572944.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.