Vrijwilligers Fietselfstedentocht genieten van feestavond

Het was een dikke pluim en een groot dank je wel van het bestuur van de Fietselfstedentocht voor de honderden vrijwilligers die ieder jaar weer klaar staan om te helpen.

Ruim 500 daarvan kwamen vrijdagavond naar de speciale galatent op Plein 1455 om te genieten van een feestavond met muziek, theater, dans en veel gezelligheid. Vanuit de gehele provincie werden de vrijwilligers opgehaald door  de bussen van ITS die ervoor zorgden dat iedereen op tijd in de tent kon zijn. In de bus werden de vrijwilligers alvast verwelkomt door Stephan Rekker, die speciaal een videoboodschap had ingesproken om ze te bedanken.

Na het openingswoord liet trialspecials op de fiets Rick Koekoek zien hoe je ook met een fiets omgaan. Balancerend en springend maakte hij er een spectaculaire show van. Daarna was het de beurt aan de cabaretgroep en uiteindelijk de band Vangrail om er een top avond van te maken.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.