Vrijwilligers Bloemkamp genieten van overheerlijk buffet

170 vrijwilligers van woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp werden donderdagavond feestelijk bedankt voor hun goede zorg en inzet aan de bewoners en cliënten.

De aanwezige vrijwilligers genoten van een Fries/Engels lopend buffet die in verschillende kraampjes werden geserveerd.

En terwijl men kon genieten van de heerlijke gerechten die in de eigen keuken van Bloemkamp waren klaargemaakt, kon men luisteren naar muziek van Grytz en Gryze. Zij hadden hun muziek aangepast aan het buffet en zorgden voor Friese en Engelse liedjes.

De ruim 260 vrijwilligers van Bloemkamp worden dagelijks ingezet bij alle dagactiviteiten die er zijn in Bloemkamp. Bloemkamp kan niet zonder vrijwilligers en men is dan ook dankbaar en trots op deze trouwe groep mensen. Het werk is heel divers, zo zijn er vrijwilligers die met de mensen kaarten, mensen naar de kerk brengen of mensen naar de verschillende therapiegroepen brengen.

Maar ook zijn er vrijwilligers actief op de verschillende duo fietsen die er zijn, wordt er gewandeld, gedanst, gezwommen, wordt de rolstoelbus van Bloemkamp bestuurd door vrijwilligers, wordt er voor gelezen, wordt er gezongen en zijn er nog veel meer activiteiten op te noemen waar mensen ingezet kunnen worden.

Bloemkamp kan altijd vrijwilligers gebruiken, hierbij wordt samen gekeken naar wat voor vrijwilligersactiviteiten er gedaan kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Ina Heim 0515-572944 of via de mail ina.heim@plantein.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.