Vrijkaartjes spoorwegmuseum Sneek voor Johannes

“Wij willen graag de trein terug, wij missen hem, groetjes Johannes 4 jaar.” stond er op een briefje te lezen die afgelopen week op de mat lag van Heeringa Assurantiën.

Een bijzonder briefje vond Harm-Jan Heeringa van het bedrijf waar iedere winter een bijzondere spoortreintje staat die vooral geliefd is bij kinderen omdat hij van buiten uit te besturen is.

“File’s ontstaan er nog net niet, maar de baan is erg populair”: Aldus Heeringa. Hij merkt  regelmatig dat de baan gemist wordt want er wordt vaak naar gevraagd. Maar zo’n bijzonder briefje intving hij niet eerder. Vandaar dat hij op zoek hing naar Johannes om hem twee kaartjes aan te bieden voor het spoorwegmuseum in Sneek.

Daar staat ook de Eisemaspoorbaan, de baan die in de tijd dat er in het pand nog een speelgoedwinkel zat, te bedienen was. Die baan werd door de familie geschonken en als dank daarvoor maakten de vrijwilligers van het spoorwegmuseum een baan voor de etalage van Heeringa.

De zoektocht was snel klaar want de oma van Johannes meldde zich al snel bij Heeringa en vandaag mocht hij de kaartjes in ontvangst nemen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.