Vrije inschrijving Fietselfstedentocht gewijzigd

De manier van vrij inschrijven voor de Elfstedentocht op de fiets gaat veranderen, dat staat te lezen op de vernieuwde website van de Fietselfstedentocht.

Jarenlang werd de uitgifte van deelnemerskaarten bij de vrije inschrijving verkocht via het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.  Maar naar aanleiding van reacties en suggesties is nu gekozen voor de verloting van kaarten.

Iedereen die deel wil nemen aan de Fietselfstedentocht kan vanaf 14 december 2014 om 12:00 tot 01-01-2015 00:00 uur, kaarten aanvragen via de website.
Een systeem, gekoppeld aan de  nieuwe website, verdeelt vervolgens de kaarten via een loting.

Voorinschrijving blijft gelijk

In november start de voorinschrijving. De liefhebbers die daarvoor in aanmerking komen krijgen in de eerste week van november 2014 de brief in de bus en kunnen zich dan inschrijven tot 14 december

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.