Vrijdagnacht afsluiting A-7 Bolsward

Aankomende vrijdag zal de A-7 lags Bolsward afgesloten zijn. Rijkswaterstaat voert dan functionele testen uit aan de Kruiswaterbrug.

De werkzaamheden vinden plaats in het kader van regulier onderhoud om de kwaliteit van de brug te testen. Van vrijdagavond 23 september 22.00 uur tot zaterdagnacht 03.00 uur is de A7 afgesloten van afrit Bolsward (nr.17) tot afrit Bolsward – Oost (nr. 18) in beide richtingen voor alle verkeer.

Van woensdag 28 september 23.00 uur tot donderdagnacht 04.00 uur is de A6 afgesloten van Sint Nicolaasga (nr. 19) tot rotonde Joure in beide richtingen voor alle verkeer. Inclusief de afsluiting van de bypass A7 Sneek richting A6 Lemmer. Voor beide afsluitingen geldt dat het verkeer rekening moet houden met een langere reistijd van circa 10 tot 30 minuten. Met behulp van gele borden wordt het verkeer omgeleid.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.