Vriendinnenavond met als thema “Dwars door stormen”

16 februari vindt er weer vriendinnenavond plaats in Het Keerpunt te Bolsward met dit keer als thema “Dwars door stormen”.

Een vriendinnenavond is een interkerkelijke, gezellige en opbouwende avond voor vrouwen, om alleen of samen met een vriendin naar toe te gaan. Georganiseerd voor vrouwen en door vrouwen uit verschillende kerken in Bolsward.

Deze avond Gaat over het hebben van zekere hoop. Dwars door stormen, angst en onzekerheid heen kregen wij een groot voorrecht. Wij hebben hoop die zekerheid geeft, een anker voor onze ziel

Aanmelden kan tot 11/2

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur en is toegankelijk voor vrouwen vanaf 12 jaar. Na afloop is er een collecte in verband met de onkosten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.