Vriendenloterij laat wens Niels, G-voetballer Sc Bolsward, in vervulling gaan

Het was een spannende middag voor de bewoners van de woongroep van het begeleid wonen team op de Kerkstraat. Veel vreemde mensen die op de koffie kwamen.

Die mensen waren er omdat de  Vriendenloterij een bijzondere verrassing had voor de 23 jarige Niels Houtsma, één van de bewoners. Zijn hartenwens wordt door een gift van de loterij in vervulling gebracht. De 23-jarige verstandelijke beperkte Niels is al jaren hartstochtelijk fan van de Londense voetbalclub Tottenham Hotspur en hij zou graag eens wedstrijd van favoriete club willen bezoeken. Voetbalvereniging Sc Bolsward, de club waar Niels als G-voetballer actief is, had bij de Vriendenloterij een aanvraag ingediend om die wens in vulling te laten gaan en die aanvraag werd gehonoreerd.

 

Het geld voor de tickets en de reis werd donderdag 19 februari, door Siebren Wielinga van Sc Bolsward, op symbolisch en feestelijke wijze aan Niels overhandigd.

Vol ongeloof nam Niels de cheque  in ontvangst en liet even later weten dolblij te zijn. Binnenkort zal hij samen met zijn broer Jos (20) afreizen naar Londen.

Niels op de bank met naast hem zijn broer Jos en zijn moeder.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.