Vredeslicht uitgedeeld door scoutinggroep Jambowa

Zaterdagochtend, ging heel vroeg de wekker voor drie  jeugd leden en twee leiders van de scoutgroep Jambowa uit Bolsward.

Dat was omdat zij het vredeslicht op gingen halen uit Utrecht. Het licht is uit Bethlehem overgevlogen naar Wenen en vandaar uit met de bus naar Utrecht. Omstreeks 7 uur vertrok het groepje van Meriam van Galen samen met de jeugdleden Felix Bongers,Mirelly Bosma en Steven Agricola en door Rob Spijker naar Heerenveen gebracht.

Vanaf daar ging het met de trein verder en omstreeks 14:00 uur waren ze weer terug in Bolsward om het vuur verder uit te delen aan het winkelend publiek in Bolsward om zo het vredeslicht bij iedereen te brengen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.