Vrede op aarde

Het schaatsen maakt veel los in Nederland. Bijna iedereen geniet van het winterweer en het schaatsen, uitzonderingen daar gelaten. Een gesprekje op het ijs met een medeschaatser is gemakkelijk en de gesprekken zijn altijd gezellig.

‘Wear komme jim fut? Wjj komen vanaf Heeg, O ken je dan al over de  Brekken? Ja jong dat is “ijsersterk”. Nou juh en wat zalle jim nog om?…. Enfin u begrijpt het, er wordt weinig gemopperd. Want waarom zou je ook  mopperen of klagen want ook de conditie van het ijs is om over naar huis te schrijven. Het is volop genieten en ruzie lijkt bijna onmogelijk op het ijs. Wellicht is wereldvrede nabij  als overal op de wereld het streng ging vriezen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.