Vragen over toeslagen? Hier vindt u snel het antwoord

Hebt u een vraag over toeslagen? Dan wilt u zo snel mogelijk het antwoord weten. Nu lijkt een beller meestal sneller. Maar door drukte bij de BelastingTelefoon zijn er langere wachttijden. Misschien wilt u niet wachten om antwoord te krijgen.

Dan kunt u het antwoord op uw vragen ook vinden op toeslagen.nl. In dit artikel vertellen we u erover. En laat Toeslagen zien welke andere mogelijkheden u heeft om snel een antwoord te krijgen op uw vragen.

Heb ik recht op toeslagen? Hoe zorg ik ervoor dat Toeslagen mijn toeslag goed berekent? En wanneer staat het geld op mijn rekening? Op deze en veel andere vragen geeft de website van Toeslagen binnen een paar seconden en enkele klikken antwoord. U kunt ook de zoekbalk op toeslagen.nl gebruiken om uw vraag te stellen. Of typ uw vraag in uw zoekmachine en klik op toeslagen.nl in uw zoekresultaten.

Vraag stellen via Twitter, Facebook of Instagram

Hebt u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Dan kunt u uw vraag ook stellen via Twitter, Facebook of Instagram. Let op: Deel nooit persoonlijke gegevens, zoals uw DigiD, met Toeslagen of anderen. Ook niet via de privéberichten.

Persoonlijk contact bij een steunpunt

Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u er ook voor kiezen online een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van Toeslagen. Binnen 5 werkdagen bent u bij een steunpunt of kantoor bij u in de buurt welkom. En nemen de medewerkers uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Ga naar belastingdienst.mijnafspraakmaken.nl om meteen een afspraak te maken.

Bellen met Toeslagen

Tot slot is het mogelijk om gratis te bellen met Toeslagen via de BelastingTelefoon. Het telefoonnummer is 0800-0543. Ook ’s avonds bereikbaar, van maandag tot donderdag tot 20.00 uur. Let op: door drukte is de BelastingTelefoon op dit moment minder goed bereikbaar. Op de website van de Belastingdienst ziet u hoe lang u moet wachten als u belt. U vindt de actuele wachttijd op toeslagen.nl/contact.

Foto (C): Belastingdienst 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.