Voorverkoop Aaipop-festival is begonnen

Nijland –Met drie podia en een line up van vijftien artiesten en bands is Aaipop het grootste Friestalige festival in de hele wereld. Van twee uur middags tot tien uur ‘s avonds zal Nijland het decor zijn voor dit jaarlikse evenement. Met dit jaar nog een extraatje, een muzikale bierproeverij. Jan Nota combineert zelfgeschreven muziek met een Friese bierproeverij. Een cadeautje van Stichting Aaipop aan al hun gasten.

Na vele jaren keert de Harksankjeseal weer terug op het festivalterrein. Op verzoek van verschillende muzikanten en bezoekers van het festival heeft het bestuur gekozen voor het terughalen van deze bijzondere zaal. Met namen als Gerrit Breteler, Marius de Boer, Jan de Vries, ZEA en Grytz en Grize hoopt het Aaipop-bestuur weer een ouderwetse sfeer te creeëren dat past bij de Harksankjeseal. Op deze wijze toont het Aaipop-festival opnieuw aan dat het festival een plek is voor alle leeftijden. De combinatie van luistermuziek en het bieden van rock, blues en funk maakt Aaipop tot een prachtig muzikaal festival.

“Gjin jild foar safolle bands”, een terugkerende reactie van verschillende Aaipop-liefhebbers. In de voorverkoop kosten de entreebewijzen €17,50 en aan de deur op Paasmaandag kost de toegang €22,50. Voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen in de Herberch fan Nylan aan de Ingenawei 1 te Nijland, De Mande aan de Tramstrjitte 2A te Nijland en bij de Primera in Bolsward aan de Nieuwmart 13. Online zijn de kaarten verkrijgbaar via www.aaipop.frl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *