Voorstelling van Allinnich Anna in Marne Theater Bolsward van komende vrijdag verplaatst.

Wybo Smids kon afgelopen week niet spelen

Acteur Wybo Smids kon afgelopen week de voorstelling op 8 maart in het Marne theater niet spelen. Na het breken van zijn sleutelbeen heeft hij in overleg met zijn arts rust moeten nemen.

Eén en ander heeft gevolgen voor de voorstellingen van het aangrijpende toneelstuk 'Allinnich Anna'. De succesvolle muzikale theatervoorstelling ging op 16 februari in première en trekt sindsdien volle zalen. De uitverkochte voorstelling van 8 maart in het Marne Theater in Bolsward zal verplaatst worden naar zaterdag 6 april. De organisatie heeft het aankoop bedrag van de gekochte kaarten terug gestort. U kunt nieuwe kaarten bestellen via www.boog-bolsward.nl voor de voorstelling op 6 april.

Allinnich Anna, met in de hoofdrollen Wybo Smids en Nynke Heeg is een muzikale, tragikomische, Friestalige theatervoorstelling waarin het verhaal van Anna wordt verteld. Ze verzorgt met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde zieke dieren in haar dierenopvang. Als ze een herseninfarct krijgt is ze plotseling tot niets meer in staat. De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast. We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Dierenarts Klaas staat haar hierin bij, al worstelt hij zelf met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas. Naast Nynke Heeg en Wybo Smids is er een ontroerende rol voor Romke Gabe Draaijer weggelegd die de hondstrouwe kameraad Jacobus speelt.

kijk voor meer info en speellijst op: www.tetrozendal.nl.

Lees het volledige artikel bij Tet Rozendal.

Laat dit artikel viral gaan in Bolsward, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBolswardgids.nl
Redactie deBolswardgids.nl

Nieuws door Tet Rozendal. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Voorstelling van Allinnich Anna in Marne Theater Bolsward van komende vrijdag verplaatst.

Gerelateerde berichten