Voorspeelavonden muziekleerlingen in Bolsward en Koudum

BOLSWARD / KOUDUM – Muziekleerlingen van kunstencentrum Atrium verzorgen op vrijdag 17 juni en vrijdag 24 juni een voorspeelavond in Bolsward en Koudum. Er treden zowel beginnende als gevorderde muzikanten op. De voorspeelavonden, met veel popmuziek, beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer een uur.

Op vrijdag 17 juni spelen rond de vijftien leerlingen op de leslocatie van Atrium in Bolsward (Broereplein 7-8). Het gaat om leerlingen van docenten Hendrik Dullemans (slagwerk), Jan Calf (gitaar) en Willem Aukema (piano en keyboard). Rooske de Jong zingt en speelt tegelijk piano ‘Another Love’ van Tom Odell. Ook pianiste Doutsen Regnerus, die binnenkort D-examen doet, treedt op.

In Koudum treden op vrijdag 24 juni eveneens zo’n vijftien leerlingen op, in de aula van De Swel (Dominee L. Tinholtstraat 3). Naast pupillen van Dullemans en Aukema gaat het om leerlingen van zangdocent Jannie Brandsma.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.