Voorspeelavond met leerlingen van Muziekschool Bolsward

Kunstencentrum Atrium organiseert op vrijdag 1 december een voorspeelavond met leerlingen van Muziekschool Bolsward. De avond is vrij toegankelijk en begint om 19.30 uur.

 

Er treden gitaarleerlingen op van docent Jan Calf, waarbij zowel de akoestische als elektrische gitaar ter hand worden genomen. Zo speelt Bouke de Jong ‘Naked Ladies and Electric Ragtime’ van Michael Chapman.

Leerlingen van docent Willem Aukema nemen plaats achter het keyboard en de piano. Bryan Adams’ nummer 1-hit ‘Everything I do, I Do It For You’ komt deze avond voorbij dankzij Maaike Dijkstra. Daarnaast laten beginnende toetsenleerlingen horen wat ze kunnen.

Van slagwerkdocent Hendrik Dullemans stapt onder meer Michel Vlagsma naar voren. Hij speelt ‘Carry On My Wayward’ van Kansas.

Samenspeelweken
De voorspeelavond vormt tevens de afsluiting van de samenspeelweken op Muziekschool Bolsward. Beginnende leerlingen hebben de afgelopen vier weken les gehad in een groep met verschillende instrumenten en doen ervaring op in het met elkaar spelen een band. Twee bands die zijn gevormd bij de samenspeelweken treden tijdens de voorspeelavond op. De altijd druk bezochte samenspeelweken worden ieder jaar door Muziekschool Bolsward georganiseerd.

Onder leiding van docenten Jan Calf en Willem Aukema zijn ook deze keer weer diverse bekende popnummers
ingestudeerd.  De voorspeelavond vindt plaats in Muziekschool Bolsward, gevestigd in Ons Gebouw (Broereplein 7-
8).

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.