Voorronde NK stoepranden in Bolsward

Maandag 18 juni vindt in Bolsward de voorronde plaats van het NK Stoepranden voor kinderen uit de gemeente Súdwest-Fryslân.

©Sint Maartenschool

De wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap is een initiatief van onder andere Jantje Beton. De komende weken daagt  de stichting kinderen uit Nederland uit dit balspel met elkaar te spelen. Jantje Beton wil op deze manier spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten stimuleren.

De grote landelijke finale vindt op 16 september plaats in Rotterdam. Súdwest-Fryslân rekent op 30 tot 60 jonge stoepranders voor de spannende lokale finale op maandag 18 juni. Iedereen is welkom zonder zich van tevoren aan te melden.

De voorronde vindt plaats op de skeelerbaan, aan de achterzijde van sportcomplex Het Bolwerk. De wedstrijd begint om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.