Voorrangsfout leidt tot ongeval op Westergoawei

©Hendrik JellemaWOMMELS – Een bromfietser is zondagmiddag gewond geraakt na een ongeval op het, inmiddels beruchte, kruispunt bij de Westergoawei.

De bromfietser kwam uit de richting van Tzum en wilde op het fietspad de Westergoawei oversteken. Vermoedelijk zag de scooterbestuurder een automobilist over het hoofd, komende uit de richting van Bolsward. Een aanrijding was het gevolg waarbij de bromfietser gewond raakte. Omstanders hebben voor de komst van de politie en ambulance eerste hulp verleend. Het slachtoffer is vervolgens gespalkt afgevoerd naar het ziekenhuis in Leeuwarden. Tijdens het ongeval is rijrichting Wommels – Winsum tijdelijk afgesloten geweest.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.