Voorproefje BOOG cultuurprogramma in Ons Gebouw

boog1314Bolsward – Evenals vorig jaar geeft BOOG aan de vooravond van het culturele seizoen een voorproefje van haar culturele programma 2014/2015.

Alle cabaret-, film-, muziek- en theaterliefhebbers, maar ook andere belangstellenden, uit Bolsward en wijde onmgeving zijn welkom op vrijdagavond 12 september in Ons Gebouw.

Vanaf 20.00 uur vinden er presentaties plaats van de cabaret-, film-, muziek- en theatergroepen van het BOOG.
Aan de hand van het programmaboekje, dat in diezelfde week voor het eerst huis-aan-huis verspreid is in Bolsward, wordt het publiek geinformeerd over de hoogtepunten van het programma seizoen 2014/2015.

Een dag later, zaterdag 13 september, is BOOG cultuur met haar programma present op de grote FrUITmarkt in het theater Sneek.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.