Voorlopig geen Lidl in Bolsward

Er komt voorlopig geen nieuwe supermarkt in de voormalige garagepanden aan de Snekerstraat, dat is besloten in de vergadering Dorap, stêd en omkriten.

Er moet volgens de gemeenteraad eerst een onderzoek komen naar de verschillende vragen die er nog zijn. Zo is de verkeers- en parkeerproblematiek nog niet voldoende duidelijk gemaakt door B & W. Ook is nog niet duidelijk hoe dit plan de plannen van sporthart Bolsward zullen doorsnijden. (later meer)

 


3 reacties

  1. Henk Faber schreef:

    meerderheid van bolsward is voor vestiging van de lidl in bolsward wederom uitstellen door de gemeente raad levert woedende reactie op tijd voor actie het kan niet zo zijn dat een aantal mensen ieder keer de vooruitgang in bolsward blokkeert vraag aan tv bolsward om hier meer aandacht aan te besteden aan andere media is dit ook al gemeld.

  2. jan schreef:

    opnieuw een statement waarin wordt aangetoont met wat voor een gemeente we te maken hebben, eerste groenteboer Zijp weggejaagd, het toch toelaten van een viskraam op hetzelfde plein, en dan de oliebollen kraam midden op een fietspad bij zwembad, ja mag allemaal, en ook nog eens een spuwlelijk fleermuis fontuin plaatsen voor een historische kerk t.b.v de achtelijke stad leeuwarden 2018, gewelidig gemeente zfw, ik weet al wat ik de komende gemeenteraad verkiezingen doe, in 4 stukken scheuren dat document. Oh ja, op 10 minuten rijden is een prachtige Lidle in Sneek , ga daar wel naar toe.

  3. Tjipke Wielsma schreef:

    Het moet doorgaan, twee vliegen in een klap. Lidl in de stad en een mooie oplossing voor de lelijke plek aan de Snekerstraat, waar ook nog het oude station bewaard blijft.

Geef een reactie