Voorlezen voor volwassenen in Bolsward

Wat is er nou heerlijker dan voorgelezen te worden. En dat geld echt voor alle leeftijden. Laat u meesleuren in de verhalen die donderdagmiddag worden voorgelezen.

Deze keer is het thema het korte verhaal, dit in het kader van NL leest. U kunt natuurlijk tegelijk uw gratis boek ophalen en u laten inschrijven voor de Literaire Dis in Sneek.

Elke eerste donderdag van de maand wordt er voorgelezen voor volwassenen in de bibliotheek van Bolsward. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u heerlijk genieten van het voorgelezen verhaal en eventueel er met elkaar nog even over napraten. U doet weer nieuwe inspiratie op en komt wellicht ook nog een nieuw contact tegen.

Laat u dus lekker meesleuren met een nieuw verhaal.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.