Voordeliger boeken via Duitse reisorganisaties bij Reisbureau Friesland

Om de keuze van de vakantieganger te vergroten introduceert  Reisbureau Friesland  de mogelijkheid om meer dan 40 Duitse reisorganisaties in het Reisbureau te Harlingen en Bolsward te boeken.

Voor de reiziger betekent dit niet alleen een grotere keuze, maar in vele gevallen ook een direct prijsvoordeel van honderden euro’s per persoon.  Dit voordeel ontstaat door de verschillende seizoenen die per land in Europa variëren, de grote concurrentie en de grotere keuze van luchthavens( 35!).

Ook worden via het eigen boekingssysteem reizen samengesteld op basis van het combineren van verschillende onderdelen(vlucht, hotel, etc.) van de reis. Deze  real-time ‘Dynamic Packaging’ mogelijkheden geven  dagprijzen en zijn uniek voor Nederland. De objectieve prijsvergelijking van Reisbureau Friesland geeft de klant de zekerheid tegen de beste prijs van de dag de vakantie te kunnen boeken.

De uitbreiding van de boekingsmogelijkheden maakt onderdeel uit van de nauwe samenwerking van Reisbureau Friesland met Schmetterling, een van de grootste Europese reisbureauketens met meer dan 3500 aangesloten reisbureaus.

Reisbureau Friesland biedt de klant nu de grootste keuze uit toeristische aanbieders, hotels, vakantiehuizen en cruises met vertrekmogelijkheden uit o.a. Nederland, Duitsland en België.

“Niet alleen de grotere keuze maar juist deze uitbreiding van keuze- en boekingsmogelijkheden betekent voor de Nederlandse consument ook een direct prijsvoordeel. Dat voordeel geven wij door aan de klant. Tezamen met het Nederlandse aanbod kunnen wij met recht spreken dat Reisbureau Friesland het grootste aanbod in mogelijkheden biedt en tevens hiermee ook alle prijzen met elkaar kan vergelijken! Zo krijgt de klant een objectief overzicht van alle mogelijkheden”, aldus Alina Eijkenaar.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.