Voorbereidingen OlieBop gestart

Terwijl de meteorologische zomer net begonnen is, is het bestuur van Bop alweer begonnen met de voorbereidingen voor OlieBop 2017.

Voor deze editie is men weer op zoek naar muzikanten die in één van de bands willen meespelen.”Elk jaar is het weer een feest om dit samen met jullie te mogen organiseren. De voorbereiding, de oefenavonden en uiteindelijk een mooi concert in de sporthal. Dat wil je toch niet missen”?: Zo laat het bestuur in de oproep weten.

Naast de oproep om mee te spelen vraagt het bestuur ook om mee te denken over een nummer wat men graag zou willen spelen. Het bestuur van Bop zal dan kijken of het binnen de mogelijkheden past, het is dus niet direct zeker dat het bepaalde nummer ook wordt gedaan.

Iedreen vanaf 16 jaar kan zich opgeven via het mailadres van de stichting.

Laat dan ook weten of je solo of in een koortje wilt zingen, of je al vaker hebt meegedaan aan OlieBOP en wat je (muzikale) ervaring is.

Foto via Stage Masters

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.