Voorbereidingen Leukste Kerstmarkt ooit in volle gang

De buurtbewoners van de straten en steegjes in de omgeving Hoogstraat, t Laag, Grootzand en de straten daarom heen zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Leukste Kerstmarkt ooit.

De kerstmarkt wordt dit wederom groter want ook een aantal bewoners van Het Hof hebben aangegeven hun schuren en tuinen open te stellen als verkoopplaats. Zo worden door enkel bewoners al jampotten ingezameld om als route aanwijzer te gebruiken want deze straat is voor sommige bewoners van Bolsward nog onbekend terrein.

Ook wordt er al weken geknutseld door de marktkraamlieden om voldoende voorraad te hebben op 9 december.

Op deze vrijdag kunt  u vanaf 17.00 uur heerlijk sneupen door de Hoogstraat, Grootzand, Kleinzand, Nannehof, ’t Laag,Witherenstraat, Turfkade, de Gortsteeg en de Nauwe steeg,de Heerenastraat en dit jaar dus ook Het Hof.

“Daar waar licht brand, is wat te doen”

Foto Peter Siemensma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.